7 giugno 2012

Carrot Cookies


Ecco qualcosa che oltre ad avere un buon sapore fa anche bene al nostro organismo. Le carote sono ricche di vitamina A, B, C, D, E e PP. Sono loro, oggi, l'ingrediente di base.

Here is something that is good for our mouth and for our body. Carrots are rich of vitamin A, B, C, D, E and PP. It's carrot, today, our main ingredient.
Ingredienti:
200g farina
100g zucchero
80g burro
1 carota
1 uovo

Ingredients:
200g flour
100g sugar
80g butter
1 carrot
1 medium egg


Mischio tutto insieme fino a formare un panetto.

Mix all together until it becomes smooth.


Stendo la pasta e la taglio in diverse forme, scegliete quelle che preferite! Potete usare un taglia pasta oppure un bicchiere o degli stampini, qualsiasi cosa!

Roll out the paste and cut in various way, choose the one you prefer! You can use some cookie cutters, or a glass, or a knife, everything!





Cuocio in forno a °C per minuti.
C'è solo un' accortezza da usare: non lasciate i biscotti nelle teglie dopo averli sfornati, perchè il calore continuerebbe a cuocerli e li renderebbe secchi. Dopodiché: buon appetito!
Bake to °C for minutes. 
There is only one thing to remember: to take off the biscuits from the baking tray after you've taken them out of the oven, otherwise the biscuits will continue cooking and they will become hard. After that: buon appetito!


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