5 luglio 2012

Roasted Tomatoes - Pomodori Gratinati


La foto non rende giustizia, ma credetemi questi pomodori gratinati sono davvero buonissimi! Sono sia un contorno ideale, sia caldi che freddi, sia un piatto unico se siete a dieta!

The photo doesn't do justice to these roasted tomatoes which are really good! Great idea as a side-dish, both cold or hot, or an ideal single course if you are on a diet!




Ho tagliato a metà dei bei pomodori freschi e li ho messi in padella con un po' di olio extra vergine di oliva (circa 4 cucchiai), sale, pepe, origano e aglio.

I've cut in the middle some fresh beautiful tomatoes and I've put them in a pan with some olive oil (about 4 spoons), salt, pepper, oregano and garlic.


Dopo circa 15 minuti di cottura, li ho girati e ho lasciato cuocere per altri 15 minuti. 

After about 15 minutes cooking, I've turned them upside down and I've let them cook for 15 other minutes.

Buon appetito!

Nessun commento:

Posta un commento